+ 40 724 050 077 (Telegram / WhatsApp / Viber) | office@larinconsult.com EN | RO | RU

Instrumentele financiare pentru optimizarea capitalului

Instrumentele financiare reprezintă orice activ sau grup de active care poate fi tranzacţionat. Acestea sunt de obicei identice cu multe alte active, precum acţiunile din aceeaşi companie şi vor avea un format standardizat. Unele dintre acestea poartă drepturi la un venit în cazul obligaţiunilor, la o opinie privind activităţile companiei în cazul acţiunilor, iar altele nu.

Una dintre sarcinile noastre cele mai importante – să Vă oferim suport juridic, financiar și colaborarea stabilita dintre clienți și partenerii Dvs.

LarinTrade Consulting folosește soluții corecte pentru bisuness-ul Dvs.: sfaturi pentru optimizare și reducere la minimum taxele și impozitele, consultanțe financiare, fiscală (pentru schimbarea modului companiei de la microinteprinde 1% venituri business cu mod macro cu plan financiar bun 16% la profit), plati planificate (interactiuni cu jurisdictii, unde impozitele sunt mai reduse sau egale 0% de la profit) etc.

Compania noastră nu este unica soluție pentru optimizarea financiară a capitalului, dar cu specialiștii noștri o să găsiți o soluție cea mai potrivită pentru business-ul Dvs.

 

Contactaţi-ne pentru mai multe informaţii despre aceste servicii: 

Tel: +40724 050 077  +40724 282 227 (Telegram / WhatsApp / Viber)

E-mail: office@larinconsult.com | larin.office@gmail.com

Leave us a message

Contact us right now!
You will receive an answer within one hour!
Your message